Sunday, 16 December 2012

Segmen Blog Chomel



Hey, #Giveaway time!! Hari ni tiba2 je jari jemariku yg runcing *runcingkerr?* ni rasa macam nak join segmen yg meletup mcm divaass ni. Aiyyo nak kena puji blog sendiri? aigoaigoaigo..macam mana heh? kalau blog org lain boleh la jugak tibai merapu apa pun kan. Bila blog sendiri nih susah lah sket kan.stg ter"ovah"(over) la pulek kan. Tak pasal2 mak kena kutuk dgn uolls. 

Hadiah menarik menambat hati
Segmen Blog Chomel nama diberi
Syarat segmen sudah dituruti
Sila tengok kt bawah ini. 
*pantun macam tak kena je. belasah je lah.hihi*



Wawa tag : -

Ok, sekaranglah masa yg ditunggu-tunggu.  Tak sabar rasanya nk puji blog I yg meletop nih. Waah perasan habis. 

  • Blog ni sangat cantik dan cun+comel macam tuan dia.
  • Sidebar dia wah meletop habis u.
  • Follower I gila ramai, beribu beriban kot.
  • Header tak pyh kata lah, memang cntik menarik tertarik kau memang debomb lah. bhahaha
Opss!! Jangan percaya apa yg diperkatakan kt atas tu. Tipu berlaka. Yg sebenar-benarnya adalah.....jeng3
  • Tak ada benda yg menarik pun pasal blog comot wawa nih.
  • Blog ini hanya sekadar blogskin yg boleh didapatkan di SINI
  • Benda yg wawa suka pasal blog ni ialah background  yg berwarna pink *feveret kaler meh* dan background ni boleh menenangkan hati dan fikiran org yg melihatnya sebab lembut je warna dia. *cewahh, jiwang habis
  • Follower pun taklah ramai mana tak sampai pun beribu-beriban. Hiperbola je semua tu.
  • Dan akhir sekali, blog nih sangatlah simple, apalah sgt kalau nak dibandingkan dengan blog Mrs. Wanida~


Wawa akhiri entry yg merapu meraban ni dgn harapan untuk menang segmen nie. Jom ramai-ramai kita support segmen ni. YIIIhhhhhaaaaaaa





2 comments:

  1. From Segmen Blog Chomel, follow awak, follow back k? ;)

    http://softness-self.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Singgah ! Mailey dari segmen yg sme . . jum singgah blog baru Mailey :) http://aries-pinky.blogspot.com/2012/12/segmen-blog-comel.html

    ReplyDelete

 
Hak cipta terpelihara Miraa Hussin| Copyright-2012