Wednesday, 19 December 2012

The Great Holiday GiveAway by Izyan Nzrh and Scha Feeqah


#HappyHoliday# buat kanak-kanak yg belum habis sekolah lagi tu. Holiday?? Dah nak habis holiday dah ni ha, bersiap sedialah kalian wahai adik-adikku untuk kembali ke sekolah yg kalian cintai. Haa, mesti dah tak sabar nak masuk sekolah dan nak story-mory macam2 kt kengkawan u olss kan. igt i olls tak taw ke. *waah gedik gitu*. Bakal rindu saat itu, biasalah sejak habis SPM ni tak dak masa nak jumpa kawan2. Miss them so muchie. Haish melalut pulak aku ni. Ok, Lets Join le GA. Follow the steps. Klik banner>>Baca syarat dan cara join>>Buat entry yg menepati syarat GA tersebut>>Submit!! Senang kan?

http://2.bp.blogspot.com/-KU7lbqnRUfY/UMsLkRn35aI/AAAAAAAACSA/x1AqbxLY_xQ/s1600/Untitled-1.png 

wawa dah follow semua sponsor. Boleh cek berdasarkan ID di bawah ini :-
Fb :- Izni Najwa
Blog :- Iezwa Wawa

#TaggingTime#
Ketawa terbahak hihihi
Ketawa bersama MakCik Nini
Terma dan syarat sudah dipatuhi
Harap dapat menang GA ini

Tarikh Tamat :- 31 Disember 2012

1 comment:

  1. GOOD LUCK :D

    http://thestorry.blogspot.com/2012/12/contest-great-holiday-by-izyannzrh.html

    ReplyDelete

 
Hak cipta terpelihara Miraa Hussin| Copyright-2012