Wednesday, 19 December 2012

Giveaway : Jom Join My 1st Giveaway By Anna


Hello le bloggers! Hari ni wawa nak join   Giveaway : Jom Join My 1st Giveaway By Anna . Banyak hadiah menarik menanti anda. Syarat GA ni pun simple je. Tak payah nak tag2 ni semua. Rugi kalau tak join. Bagi uolls yg berminat nak join boleh klik banner yg kiut-miut kat bawah ni k.

 
 wawa dah follow dan like semua sponsor. Boleh cek~
Twitter :- @IzniNajwa11
Fb:- Izni Najwa
 Blog :- Iezwa Wawa

*Ada jugak twitter dan blog yg wawa tak boleh nak bukak. Ini buktinya :-



Harap-harap dapat menang GA dari Anna ni. amin~

2 comments:

  1. topup rm100 http://afiekoreanlovers.blogspot.com/2012/12/contest-top-referer-get-rm100-topup.html

    ReplyDelete
  2. tahniah, awak menang GA saye.. --> http://eyqaloving.blogspot.com/2013/02/pemenang-giveaway-jom-join-my-1st.html

    ReplyDelete

 
Hak cipta terpelihara Miraa Hussin| Copyright-2012