Monday, 7 January 2013

Pemenang Segmen : Jom Menang + Tambah FollowerTwitter

Assalamualaikum, hari ni dengan rasminya wawa nak umukan pemenang untuk Segmen : Jom Menang + Tambah FollowerTwitter  . Tahniah kepada pemenang. Dan kepada yang kurang bernasib baik tu, jangan sedih2 ye, cuba lagi pada masa akan datang. Pemenang dipilih berdasarkan random.org. Berikut merupakan pemenang Segmen ini :



Pemenang sila hantar detail anda ke wawa_choclurve95@yahoo.com  :-

Nama :
Alamat : 
No telefon :
Link entry :

Hadiah yang anda dapat adalah ..... SURPRISE!! Akan diberitahu setelah anda bagi detail kepada wawa (: .

PERHATIAN : Pemenang diberi masa seminggu untuk bagi detail ye. Tarikh last bagi detail : 12/01/2013. Selepas itu, sebarang tuntutan hadiah adalah tidak dibenarkan+diharamkan *kejam gila aku nih* hihi!!

9 comments:

  1. salam. kalau sudi, jom join GA saya

    http://24-7nay.blogspot.com/2013/01/january-giveaway.html

    ReplyDelete
  2. okey dah send dah email..dapat x?

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah sy menang :)
    sy hantar sini je details bleh? sbb line slow sngt.

    Nama : WAN NUR DIYANA BINTI WAN RUSAIDI
    Alamat : NO.64 KAMPUNG PADANG ROKMA, 16250 WAKAF BHARU, KELANTAN
    No telefon : 014-5483680
    Link entry : 46. http://diadynn.blogspot.com/2012/12/segmen-jom-menang-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah menang dan sempat lagi nak bagi detail . wah , tak sabar nak tahun hadiah ape :D

    ReplyDelete
  5. im late one day. lama x bukak blogger. i hope dpt trima lg.
    Nama : NURSHAFEQAH ASYIQIN BINTI GORDON
    ALAMAT : BLOCK 15,LOT 147 ,1ST FLOOR PRIMA SQUARE , PHASE 2,MILE 4 , 90000,SANDAKAN
    NO TELEFON : 0138554849
    LINK ENTRY : http://echillme.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-menang-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  6. nice day :)
    Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
    pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
    Jadilah seperti yang kamu inginkan,
    karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
    dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
    yang ingin kamu lakukan

    http://www.nolimitadventure.com/

    ReplyDelete

 
Hak cipta terpelihara Miraa Hussin| Copyright-2012