Tuesday, 18 December 2012

26th Birthday Giveaway by ShidaR


#GiveawayTime# hari ini wawa nak join 26th Birthday Giveaway by ShidaR. GA ni syarat dia sangatlah simple dan korang juga akan berpeluang memenangi kalendar 2013 taw. So, tunngu apa lagi jom ramai-ramai kita support GA kak Shida kita nih. Just follow the step . Klik banner >> Baca syarat dan cara join >> Buat entry >> Submit!! >> siap. Senang kan? Jom join sebelum terlambat. 


Ni haa ada lagu untuk akak. Nyanyi kuat-kuat taw..hihi~

Selamat ulang tahun sayang
Kini kau bersayap, pergilah terbang
Rentaslah langit cita cita mu
Harap nanti kita 'kan bertemu
#Lagu Imran Ajmain#

Happy Birthday to you...happy birthday to kak shida..lalalalalala

Ucapan untuk kak Shidar :-Happy Birthday! Semoga Allah panjangkan umurmu, menarik pergi segala masalahmu, memudahkan segala urusanmu, melapangkan segala kekusutanmu, menerima segala amalanmu, merahmati semua pekerjaanmu, dan melimpahkan maghfirahnya yg terluas buatmu (:(:
Ucapan tu khas buat akak. Ucapan yg wawa sering hantar untuk besties wawa yg sambut birthday. 

Kek untuk akak~



1 comment:

  1. thanks join GA shida ni..
    Gudluck k insyallah kptusan pmng shida akan kua 5 jan 13,
    skg masih dlm penilaian :)

    apa2 pun thanks ^_^

    admin,
    www.duniashida.com

    ReplyDelete

 
Hak cipta terpelihara Miraa Hussin| Copyright-2012