Sunday, 25 November 2012

Cik Lyeen's Giveaway



Syarat Penyertaan :-
  • Follow blog ( I ) ( II )


  • Like fanpage (  I / II / III / IV )





Pergi ke kedai bersama Odah
Pergi membeli coklat nini
Follow sudah like pun sudah
Harap menang GA ini

Dua Tiga kucing berlari
Berlari mengejar anak Sani
Wahai Cik Lyeen yang cantik berseri
Pilihlah saya jadi pemenang GA ini

Pergi ke kota membeli tali
Tali dibeli oleh Siti
Hadiah GA awesome sekali
Tudung bawal menarik hati

Duduk di bilik dengan Laili
Sambil berborak dengan Siti
Entry ini simple sekali
Harap dapat menambat hati

Tarikh tamat :- 31 Disember 2012



38 comments:

  1. datang dari segmen yang sama jom singgah blog say http://azminanordin.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  2. tengs for the tag~ InsyaALLAH , nnti saya join

    ReplyDelete
  3. hye...
    iema dtg dr GA yg sme
    meh singgah blog iema
    http://iemagurlz.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum . Blogwalking sambil follow dari segmen yang same :-) . Jom ke blog Hanis pulak .

    http://xoxo2905.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  5. done follow..

    http://abcforfriendship.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  6. Terimakasih informasi nya gan, sangat bermanfaat :)
    nice post :)
    ditunggu kunjungan baliknya yaah ,

    ReplyDelete
  7. thanks tag sy ye wawa..
    kalo ade mase free sy join, insyaAllah...

    ReplyDelete
  8. salam..^^

    datang + follow dari segment yang same..

    Jom ke blog saya..
    http://secretshaila.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  9. balas kunjungan
    http://dieylapunyerblog.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  10. thx tag..in syaa Allah ada ms, t join..pape pun gudluck :)

    ReplyDelete
  11. singgah and follow

    from same GA http://larahatidiana.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  12. Hai, Ain datang balas kunjungan dari Segmen yg sama :D

    Jom join Giveaway Gempak ni : http://nurain-syahirah.blogspot.com/2012/11/mini-gempak-giveaway-by.html

    ReplyDelete
  13. dari segmen yg sama..
    jemput ke blog saya..
    http://seraazwa.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  14. Assalamualaikum , Hi ! dari segmen yang sama . done follow your blog , niceeeeee sangat ! ^_^

    http://fyzaachicc.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  15. wah, good luck yer.. nice entry ^_^..
    sy join jugak!

    http://sogoodyetsobad.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  16. dari GA yg sama ..

    jan lupe singgah blog azy n follow k ..

    http://azy-siketot.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  17. http://luahanhatiwanitaidaman.blogspot.com/2012/12/segmen-by-cik-lyeens.html

    sila lah komen dari segmen yg sama..

    ReplyDelete
  18. Salam, hiii > . <
    Saya dari kumpulan 16 (Cupcakes Yam)
    dari segmen yang sama <3
    Jom BW ke blog saya jugak :D
    http://nadrahzulkifly.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway_6.html

    ReplyDelete
  19. hi dear .saya dari kumpulan 16 .dari segmen yang sama.jom bw dan visit saya pulak comelll :) http://amnas-amin.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  20. datang dri GA yg sama. Jum singgah, comment n follow blog eita.

    http://saraarnita.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

    Done follow u

    ReplyDelete
  21. Salam perkenalan,datang dari GA yg sama.. Sy group Cupcake Limau.. Jemput singgah yee... http://thisismylife-eyka.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  22. Dari GA yang sama.. jom balas kunjungan.. All the best ye


    http://www.ladyainaa.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  23. thx dear :) omeyy jek blog niyy . <3

    ReplyDelete
  24. wohoo.. nice entri dia.. haha... gud luck!

    ReplyDelete
  25. Thank you buat rakan blogger yg sudi comment kt entry ni. Kalau ada masa, wawa akan balas kunjungan dan follow blog korang.

    ReplyDelete
  26. salam..^^ datang + follow dari segment yang same kump 9..
    Jom singgah ke blog saya..^^

    http://secretshaila.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  27. Hye! Saya dari kumpulan Cupcake Cream.. Dari planet and segmen yang sama, Done follow! Jom terjah blog saya pula! http://didijojo.blogspot.com/2012/12/cik-lyeen-giveaway_4.html

    ReplyDelete
  28. Kunjungan balas dari Wilma ^_^
    Wilma dah follow Wawa ya...

    http://www.duniawilma.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  29. wow.. awsome entry ni.. huhu.. bnyk tag...
    gud luck oke?

    ReplyDelete
  30. hai wawa, kunjungan balik =)...good luck ;D

    ReplyDelete
  31. Assalamualaikum Wawa,
    thanks bw blog saya. Dari GA yang sama. And now I'm visit back. TQ!

    ReplyDelete
  32. datang dari segmen yang sama :D goodluck awak !

    http://jujuelyana.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  33. dtg dri segmen yg same....good luck.. :)

    ReplyDelete
  34. Datang dari segmen yang sama. Jom singgah blog kita pulokk
    http://mysara-bilaakumenaip.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete

 
Hak cipta terpelihara Miraa Hussin| Copyright-2012