Tuesday, 21 August 2012

Berita Gembira untuk Pemenang Giveaway "Saya Nak Duit Raya" By Wawa

Berita gembira apa yg wawa nk sampaikan ni erk?? hmm fkir smbil letak tgn bwh dagu. huhu. Wawa nak bagi tw yg hadiah sudah siap di pack. jeng3.....

*curik kt google*
-mcm ni la lbih kurang, mlas nk upload gmbr (usb cble hilang)-

*yg dibold kn dgn wrna pink tu adlh alamat*
-tinggal nk gunting n lekat di sampul surat-

actually, ada lgi yg x bgi detail. Wawa akn post utk org2 yg dh bgi detail dulu ye. InsyaAllah esok atau lusa hadiah akan di post.

Benda yg perlu dibuat sebelum post
  • Beli setem
  • Gunting n lekat alamat dan nama pemenang dkat smpul surat
  • Lekat setem dekat sampul
  • Masukkan sampul surat dalam peti surat..huhu
Diharapkan anda bersabar menunggu hadiah ye~





5 comments:

  1. Salam..jom join my 1st GA with Ieyla nak...hadiah serious AWESOME! kalau nak hadiah lagi AWESOME,boleh promote GA ini..cuz top referral boleh pilih hadiah sendiri..
    http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/2012/08/partner-giveaway-by-fiqah-ieyla.html

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum akak. Nie lyana. Minggu nie lyana takde rumah, so boleh tak kalau saye nk tukar alamat rumah cousin saye. Hanta kt rmh cousin je la. Dekat2 area tu jugak! Please :)) Alamat akak bukak emel tau :)

    ReplyDelete
  3. Ayah dengan mama tak jadi balek KL hari nie. Lyana takut kalau takde org dkt rumah, posman bawak lari hadiah *maseh budak2!* :|

    ReplyDelete

 
Hak cipta terpelihara Miraa Hussin| Copyright-2012